Timmer- en dakwerken D'Hoker Peter Bv

Méér dan een waterdicht verhaal!!

Ligging bureel

Onze werkwijze

Later

Omtrent Timmer- en Dakwerken D'Hoker

Ontstaan van Timmer- en Dakwerken D'Hoker Peter BV uit Zottegem: 

In 1987 startte Mario D'Hoker een éénpersoonszaak in Zottegem (Oost-Vlaanderen). Toen bestond het werk uitsluitend uit schrijnwerkerij: deuren, ramen, veranda's en rolluiken. Het aanbod breidde zich al snel uit naar timmerwerken: het houtgebeente van daken.

dhoker mario
In 1998 vergezelde zijn zoon Peter de firma. De éénpersoonszaak werd verder uitgebouwd: Peter werkte al vele jaren samen met zijn vader, Mario D'Hoker, en hij wou meer dan alleen schrijn- en daktimmerwerken. Zo breidden ze uit tot ook alle soorten dakbedekkingen: hellende én platte daken. Dit hield al snel 90% van het werk in beslag! Door de jaren heen hebben deze timmer- en dakwerkers een faam van degelijkheid en betrouwbaarheid verworven!

kopie van img 192 kopie kopie

Onze zaak ‘Timmer- en Dakwerken D'Hoker Peter BVBA' werd in 2005 opgestart tevens te Zottegem (Oost-Vlaanderen).

Intussen bestaat ons team uit: Peter D'Hoker en Kim Houbraken (bestuurders) en onze werknemers. Nu onze zoon ook meewerkt in de firma, is de opvolging verzekerd!

Zoals in ieder beroep heeft elk individue zijn eigen specialiteit en deze worden bij ons volledig benut! Iedereen vult elkaar uitstekend aan en samen voelen we ons dan ook sterk!
Geen uitdaging is ons te moeilijk, geen werk is ons te zwaar, wij staan voor u klaar!

De nodige afbraakwerken kunnen ook door ons gebeuren indien u dit wenst. Wij zijn in het bezit van de vereiste getuigschriften van asbestverwijdering en werken op hoogte.

Op de werf: Peter D'Hoker, Aaron D'Hoker, Wim Magerman, Wesley Van Sinaey en Jelle Magerman
Administratie: Kim Houbraken en Peter D'Hoker

49140210 404971460046691 8368592838220316672 n